Wie ben ik?

Aangenaam kennis te maken! Mijn naam is Inez Endert. Ik ben getrouwd met Jörgen en heb twee schoolgaande zoons, Stijn en Guus. Ik ben opgegroeid in Brabant en volwassen geworden in de Randstad. Omdat het bloed kruipt waar het niet gaan kan, woon ik nu alweer een flink aantal jaren met mijn gezin in Rosmalen, vlak bij Den Bosch.

Als jongste dochter van een maatschappelijk werker en een leerkracht ben ik vrijzinnig opgevoed. Met andere woorden: weet wie je bent en wat je wilt, blijf trouw aan jezelf en trek je mond open als je het ergens niet mee eens bent. Een levensinstelling waar ik me nog steeds goed bij voel.

Na mijn opleiding tot marketeer, heb ik eerst gewerkt in de profitsector en daarna heel bewust de overstap gemaakt naar de ontwikkelingssamenwerking. De wereld rechtvaardiger maken, zorgen dat iedereen kansen krijgt, dat iedereen mee kan doen, daaraan wil ik als professional een bijdrage leveren. Later vond ik diezelfde drive in mijn opdrachten voor maatschappelijke en overheidsorganisaties.

Buiten mijn werk heb ik een passie voor zingen (ik treed drie keer per jaar op met een live band) en breng ik graag tijd door met mijn gezin, familie en vrienden. Een goed gesprek, lekker eten, een leuk gezelschapsspel, een mooie wandeling, een indrukwekkende voorstelling. Allemaal dingen waar ik blij van word.

Waar word jij blij van?